ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR YÖNETİCİLER DERNEĞİ ETO’YU ZİYARET ETTİ

ESYÖNDER ile bir araya geldiği görüşmede konuşan Başkan Harun Karacan, şehrin gelişiminde sivil toplum kuruluşları ve derneklerin çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Yöneticiler Derneği  (ESYÖNDER) Yönetim Kurulu ve dernek üyeleriyle ile bir araya geldi. ESYÖNDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Çankaya ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti ETO’da gerçekleşti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karacan, sivil toplum kuruluşları ve derneklerin şehrin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.  Eskişehir’in önünde fırsatlar olduğunu ve bu fırsatları değerlendirmenin hem Eskişehir ekonomisine hem de ülkenin geleceğine olumlu katkılar yapacağını kaydeden Karacan, Eskişehir Ticaret Odası olarak bu vizyon ve inanç doğrultusunda çalıştıklarını söyledi.

Kültürel ve ekonomik bağlarımızı güçlendiriyoruz

Eskişehir Ticaret Odası’nın küresel vizyonu doğrultusundaki çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Karacan, ihracatı geliştirmek, ekonomik ve kültürel bağları güçlendirmek adına birçok ülke ile temaslar gerçekleştirdiklerini kaydetti. ESYÖNDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Çankaya ise dernek olarak şehirdeki yöneticiler arasında birlik ve beraberliği sağladıklarını dile getirdi. Yöneticiler olarak sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile birlikte şehir adına çalışma yapmaktan gurur duyacaklarını belirten Çankaya, bu noktada işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Çankaya,  Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrimizi ulusal ve uluslararası alanda başarıyla temsil ettiğini ifade ederek, bu yöndeki faaliyetlerin artarak devam etmesini diledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri