ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ İŞ DÜNYAMIZDA DAHA ÇOK YER ALMALI

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı Kadın Kolları Teşkilatı tarafından ziyaret edildi. CHP Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Seval Avcı ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, ETO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Önder, Eskişehir Ticaret Odası koordinatörlüğündeki İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı ve kurul üyeleri de yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Harun Karacan, Eskişehir Ticaret Odası olarak kadının iş ve sosyal hayattaki öneminin farkında olduklarını belirterek, bu yüzden meslek komiteleri ve meclisinde en çok kadın üyeye yer veren oda olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını söyledi.

Türkiye’nin geleceğini girişimcileri şekillendirecek

Kadının fark yaratan düşünce tarzı ile iş yaşamına renk de kattığını ifade eden Karacan, “Bu yüzden kadın girişimcilerimizin iş dünyamızda daha çok yer alabilmeleri için onları cesaretlendiriyoruz. Kadınların istihdama ve ekonomiye doğrudan katkı sağlamaları için hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde hem de Eskişehir Ticaret Odası olarak çok yönlü projeler üretmeye çalışıyoruz. Çünkü Türkiye’nin geleceğinde girişimcilik çok büyük yer edecek. Ülkemiz kadın ve genç girişimciler tarafından şekillendirilecek” diye konuştu.

ETO dinamizmi ve vizyonuyla örnek teşkil ediyor

CHP Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Seval Avcı ise Eskişehir Ticaret Odası’nın hem ulusal hem de küresel alandaki güçlü çalışmalarından övgüyle bahsederek, bu yapının dinamizmi ve vizyonuyla örnek teşkil ettiğini kaydetti. Kadın girişimcilerin sayısının artması için yürütülen projelerin de önemine değinen Avcı, bu noktada yapılan çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı da kurul olarak yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri