ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR VERGİ MÜFETTİŞLERİ ODA VE MESLEK KURULUŞLARI İLE BULUŞTU

Şehrimizdeki oda ve meslek kuruluşları T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Eskişehir Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı tarafından kurumun faaliyetleri ve vergi incelemeleri hakkında bilgilendirildi.

T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Eskişehir Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler  Grup Başkanlığı tanıtım toplantısını Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısında Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, ESİAD, ESGİAD, EGSİAD, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Eczacılar Odası, Diş Hekimleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası’nın Eskişehir şubelerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileri yer aldı.

Amacımız kurumumuzu tanıtmak, oda ve meslek örgütleriyle iletişimi güçlendirmek

T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Eskişehir Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler  Grup Başkanı Mehmet Asarkaya, 2011 yılı Temmuz ayında 646 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kurulduklarını belirterek, Eskişehir Grup Başkanlığı olarak, Kütahya ve Bilecik illerinin yanı sıra tüm Türkiye’de görev yaptıklarını söyledi. Toplantı ile amaçlarının hem kurumu tanıtmak hem de oda ve meslek örgütleriyle iletişimlerini güçlendirmek olduğunu kaydeden Grup Başkanı Mehmet Asarkaya, Grup Başkan Yardımcıları Kemal Onaran ve Onur Gültekin ile birlikte kurumun faaliyetleri, vergi denetimleri, müfettişlerin inceleme yaparken dikkat ettiği hususlar, son yasal değişikliklerle vergi incelemelerinde mükellefler lehine yapılan düzenlemeler hakkında bilgiler verdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri