ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GİRİŞİMCİLER GELECEĞİMİZDE BAŞROL OYNAYACAK

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifika töreninde konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Türkiye’nin 2023 vizyonu için girişimcilik ruhunun önemine değindi.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin sertifika töreni gerçekleştirildi. Törene Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ETO Yönetim Kurulu, KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu ve eğitimlerini tamamlayan kursiyerler katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Karacan, Türkiye’nin en büyük zenginliğinin müteşebbis ruhu olduğunu belirterek, bu özelliği fırsata çevirebilmek için hem TOBB hem de Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Hedeflerimiz için her dakikayı değerlendirmemiz lazım

Türkiye’nin her yıl 750 binden fazla genç iş bulmak zorunda olduğunu hatırlatan Başkan Karacan, yeni iş imkanları için girişimciliğin cesaretlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkiye’nin 2023 yılı hedefleri için sadece 11 yılı kaldığını da kaydeden Karacan, “ Bu yüzden her dakikamızı değerlendirmeli ve fırsatları kovalamalıyız. Girişimci insanlarımıza da büyük görev düşüyor. Yalnızca kendi geleceklerinde değil ülkemizin geleceğinde de söz sahibi olmaları, başrol oynamaları gerekiyor. Umuyorum ki işyerinizi kurarak hem istihdama hem de ülke ekonomisine katkıda bulunacaksınız. Eskişehir ve Türkiye’ye güç katacaksınız” diye konuştu. Törende eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri