ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



30 AĞUSTOS ZAFERİ AZMİN, İNANCIN, BİRLİK VE BERABERLİĞİN ESERİDİR

Kahraman milletimizin tarihi yeniden yazdığı, bağımsızlık mücadelesini kazandığı zaferin 90. yılını kutlamanın gurur ve sevinci içindeyiz. Ne mutlu ki bizlere, vatanını seven, bu uğurda canını bile hiç düşünmeden feda eden bir ulusun evlatlarıyız.

 

30 Ağustos günü, Türk milleti yalnızca bir zafer kazanmamış, kaderini de değiştirmiştir. Bu zafer, bağımsızlığa ve vatanına olan sevginin, azmin esedir. Büyük imkansızlıklara karşın ve üstün gayretlerle elde edilen bu başarı, inancın, birlik ve beraberliğin ne denli önemli olduğunu belgelemektedir.

 

Bizlere düşen görev ise, emanet edilen bu vatanı ekonomiden eğitime, sanattan sosyal yaşama kadar birçok alanda daha ileriye taşımak için hizmet etmektir. Türk tüccar ve sanayicisi olarak bizler sorumluluğumuzun ve hedeflerimizin gerçekleşmesi için neler yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz.

 

Bizlere bu toprakları vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri