ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



CHP İL TEŞKİLATI’NDAN ETO’YA ZİYARET

Başkan Karacan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erman Gölet ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyarette, Eskişehir’i geleceğe taşıma iddiasında buluşan her kurum ve kuruluş ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’a bir ziyarette bulundu. 2 Ağustos Perşembe günü gerçekleşen ziyarette, CHP İl Başkanı Erman Gölet ve İl Teşkilatı, ETO Yönetim Kurulu da yer aldı. Ziyarette konuşan Başkan Karacan,  kendisini yenileyen ve enerjisiyle motive eden Eskişehir’in, Türkiye’nin en önemli şehirlerinden olduğunu kaydetti. 

Eskişehir yalnızca ülkemizde değil dünyada da başarı öyküsü olmalı

Şehrin en güçlü ve köklü ekonomi kuruluşu olan Eskişehir Ticaret Odası’nın heyecanını ve coşkusunu üyelerinden ve Eskişehir’den aldığını belirten Karacan, “ Eskişehir, Türkiye’nin 2023 vizyonunun en iddialı şehirlerindendir.  Ticaret ve sanayi geleneğiyle, ülkemizin geleceğine ortak olacaktır. Amacımız,  yalnızca Türkiye’de değil, dünyada da fark yaratan, başarı öyküsü yazan bir şehir yaratmaktır. Bu noktada Eskişehir için bir taş koyan, gelişiminde rol oynayan her kurum ve kuruluşla işbirliğine hazırız. Bu kente güç katacak her projenin destekçisi olacağız” diye konuştu.

Eskişehir Ticaret Odası şehre yakışan bir gelişim sergiledi

CHP İl Başkanı Erman Gölet ise, yaklaşık 13.500 üyesiyle Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrin en büyük ekonomi kuruluşu olduğunu, şehre yakışan bir gelişim ve değişim yaşadığını söyledi. Bu bağlamda ETO’nun önemine değinen Gölet, ziyaret ile Eskişehir ticaret erbabının beklenti ve düşüncelerini öğrenmek istediklerini söyledi.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri