ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO’NUN HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Ticaret Odası’nın Haziran ayı meclis olağan toplantısı gerçekleştirildi.  26 Haziran Salı günü, Meclis Başkanı Metin Güler’in açılış konuşmasıyla gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda Eskişehir Ticaret Odası’nın Haziran ayı çalışmaları video film olarak meclis üyeleri ile paylaşıldı. Toplantıda konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ülkemizde ve şehrimizde çok önemli gelişmeler yaşandığını ifade etti.

Türkiye haklı olduğu Suriye konusunun üzerine kararlılıkla gidecektir

Suriye’nin Türkiye’nin bir uçağını düşürmesi hakkında da değerlendirmede bulunan Başkan Karacan, “Elbette ki devletimiz konunun üzerinde hassasiyetle durmaktadır. Sayın Başbakanımız da konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm detaylar ülkemizin lehinedir. Türkiye’nin haklı olduğu bu durum karşısında olayın üzerine kararlılıkla gideceğine şüphemiz yok” diye konuştu.

Acı tecrübelerin tekrarlanmaması için ders çıkartılması gerek

Eskişehir’de Oto Tamirciler ve Tornacılar Sitesi’nde meydana gelen patlama hakkında konuşan Başkan Karacan, “Eskişehir’de, iş dünyamızı derinden sarsan çok vahim bir olay vuku buldu. Oto Tamirciler ve Tornacılar Sitesi’nde meydana gelen patlamada 4 kardeşimiz hayatını kaybetti. Böylesine acı tecrübelerin tekrarlanmaması için iş dünyamızın bu olaydan ders çıkarması gerekmektedir. Patlamada vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah Eskişehir’e bir daha böyle üzücü olaylar yaşatmasın” dedi.

Eğitimler üyelerimizin eksiklerini gidermede önem taşıyor

Eskişehir Ticaret Odası’nın düzenlediği eğitimlere de dikkat çeken Başkan Karacan, ticaretin ve pazarlamanın dengelerinin değiştiğini söyledi. Eğitimlerin bu noktada çok önemli olduğunu ve üyelerimizin eksiklerini gidermede büyük fayda sağladığını belirten Başkan Karacan, Haziran ayında gerçekleştirilen vitrin tasarımı ve görsel mağazacılık eğitiminde emeği geçen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Önder ve Ahmet Zeyrek’e,  Meclis Üyesi ve Komitelerden Recebi Safa Ertoğlu, Ertan Saygı, Baran Işık, Hamdi Sinan Güven, Tamer Demir, Metin Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri