ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



AB ÖYKÜ YARIŞMASI’NDA ESKİŞEHİR’İ TEMSİL EDECEK ÖĞRENCİLER BELLİ OLDU

AB Öykü Yarışması’nın Türkiye Finali’nde Eskişehir’i Prof. Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi’nden Ayşenur Kavak, Özel Atayurt Okulları’ndan Ece Gündoğan ve Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencisi Ayşenur Telli temsil edecek.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi tarafından yürütülen Öykü yarışmasının Eskişehir etabında başarılı olan öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi. Eskişehir Ticaret Odası Yunus Emre Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,  Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şenkül ve Kültür Hizmetleri Bölümünden Sevinç Nazlı, dereceye giren öğrencilerin danışman öğretmenleri, velileri ve okul müdürleri katıldı.

Ulusal finalde ilk üçe girenler Avrupa’da iki ülkeyi ziyaret edecek

Öyküleri değerlendirme komitesinin de hazır bulunduğu törende konuşan ve derece alan öğrenciler başta olmak üzere yarışmada yer alan tüm öğrencileri kutlayan Başkan Karacan, öğrencilerin elde ettiği başarının, geleceklerini inşa etme yolunda avantaj sağlaması temennisinde bulundu. Törende Prof.Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi’nden Ayşenur Kavak ve Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencisi Ayşenur Telli’ye sertifikaları ve hediyeleri takdim edildi.

 AB Bilgi Merkezlerinin faaliyet gösterdiği Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir,  Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van illerinde ve İstanbul’da gerçekleştirilen yarışmada, her ilin ilk üç eseri 25-28 Haziran 2012 tarihinde İstanbul’da yapılacak ulusal finalde dereceye girmek için yarışacak. Türkiye çapında başarılı olan ilk üç derece sahibi öğrenci, danışman öğretmeni ile birlikte Belçika ve bir AB ülkesini ziyaret etmeye hak kazanacak.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri