ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



TÜRKİYE’NİN REÇETESİ GİRİŞİMCİLİK

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin sertifika töreninde konuşan Başkan Harun Karacan, Türkiye’nin geleceğini müteşebbis ruhunun şekillendireceğini söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin sertifika töreni gerçekleştirildi. Törene Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ETO Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı, KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu ve eğitimlerini tamamlayan kursiyerler katıldı. Törende daha önce eğitim alan ve iş fikirlerini hayata geçiren Eskişehirli girişimcilerin başarı öyküleri de film olarak gösterildi.

Girişimciliğimiz en büyük zenginliğimiz

Törende konuşan Başkan Harun Karacan girişimciliğin Türkiye’nin zenginleşmesi ve gelişmesindeki reçete olduğunu belirterek, “ Türk insanın en büyük zenginliği girişimci ve müteşebbis ruhudur. Eğer hedeflerimize ulaşmak istiyorsak girişimciliği önemsemeli, cesaretlendirmeliyiz. Gerek TOBB gerekse Eskişehir Ticaret Odası olarak bu yöndeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Umuyorum ki sertifikalarını alan girişimcilerimiz iş yerlerini açacaklar ve istihdama, ekonomiye doğrudan katkı yapacaklar. Ülkemizin gelecekteki başarılarının bir parçası olacaklar” diye konuştu. Girişimcileri tebrik eden KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu ise KOSGEB olarak sadece işyerini açmak isteyenlere değil, işlerini büyütmek isteyen girişimcilere de destek olduklarını söyledi.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri