ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıda konuşan Başkan Karacan, üyelerin Oda aidatlarını web sitesi üzerinden kredi kartı ile kolaylıkla ve güvenle ödeyebileceği müjdesini vererek, ETO olarak Eskişehir’i hem ulusal hem de uluslararası platformda başarıyla temsil ettiklerini ifade etti.

Eskişehir Ticaret Odası'nın Mayıs ayı meclis olağan toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Metin Güler’in açılışını gerçekleştirdiği toplantı, 29 Mayıs Salı günü yapıldı. Toplantıda meclis gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda Mayıs ayı faaliyetleri video sunum eşliğinde meclis üyeleriyle paylaşıldı. Toplantıdaki konuşmasına Sigortacılık Haftası dolayısıyla sigorta acentelerinin haftasını kutlayarak başlayan Başkan Harun Karacan, 30 Mayıs 2012 tarihinden itibaren ETO üyelerinin Oda aidatlarını web sitesi üzerinden kredi kartı ile kolaylıkla ve güvenle ödeyebileceğin müjdesini verdi.

Eskişehir’in marka ve değerlerini tanıtıyoruz

Eskişehir’i geleceğe hazırlama iddiası doğrultusunda üyelerden aldıkları destek ve güç ile ilerlemeye devam ettiklerini belirten Başkan Karacan, Eskişehir’in ülkemizde ve uluslararası alanda başarıyla temsil ettiklerini söyledi. TOBB 67. Genel Kurulu’nda Eskişehir’in marka ve değerlerini tanıttıklarını ifade eden Başkan Karacan, “Eskişehir’in farkındalığını ve enerjisini bir kez daha gösterdik. Katkılarından dolayı Odamız delegelerine, Kadın Girişimciler Kurulumuza, Genç Girişimcilerimize ve Odamız personeline katkıları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ETO Akademi üyelerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda eğitimlere devam edecek

Üyelerinin her konu ve platformdaki haklarını hukuksal alanda aramaya da devam edeceklerini ifade eden Başkan Karacan, “Üyelerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda mesleki deneyimlerine güç katacak eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz. ETO Akademi önümüzdeki günlerde ilk yardım eğitimi ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin çalışanlara yönelik eğitimler düzenleyecek” dedi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri