ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNDE GİRİŞİMCİ VE ÜRETKEN GENÇLER BAŞROL OYNAYACAK

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkmasının 93. Yıl dönümünde gençlerimizin kıvanç ve sevincini paylaşıyoruz.

 

Bu tarih Türk gençliği için çok başka anlamlar taşımaktadır. 19 Mayıs, milli mücadelemizin başlangıcı ve gençlerimizin gurur günüdür.

 

Türkiye’nin geleceğini inşa edecek gençlerimizin bu coşkuyu yaşaması ve tarihinden ders alarak daha büyük hedefler için çalışması çok önemlidir. Geçmişte yokluk içinde, yedisinden yetmişine toplumumuzun tüm fertleriyle birlik ve beraberlik içinde gösterdiği bu mücadele gençlerimizin azim ve şevkine güç katmalıdır.

 

Hedeflerini belirleyen, girişimci, üreten ve çalışan gençlerimiz şüphesiz ki ülkemizin geleceğinde başrol oynayacaktır.  Eskişehir Ticaret Odası olarak gençlerimizin bu yönde teşvik edilmesi ve cesaretlendirilmesini bir görev olarak biliyoruz.

 

Bizlere bu toprakları vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin mimarları gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri