ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZE DAHA ÇOK DESTEK OLMALIYIZ

Başkan Karacan, kadınlara yönelik düzenlen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin sertifika töreninde, kadın girişimcilerin istihdam ve ekonomiye doğrudan katkı yaptığını vurguladı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın KOSGEB işbirliği ile kadın girişimci adaylarına yönelik düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin sertifika töreni gerçekleştirildi. Törene Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu, Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı. Törende bir konuşma yapan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, kadın girişimcilerin sayısının artmasının hem istihdama hem de ekonomiye doğrudan katkı yaptığını belirterek, Eskişehir Ticaret Odası olarak bu bağlamda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kadın girişimcilerimizi cesaretlendirmeye devam edeceğiz

KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu ise kadın girişimcileri tebrik ederek, iş fikirlerini hayata geçirdiklerinde de kurum olarak yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Kadınların hem toplumun hem de iş yaşamının vazgeçilmesi olduğunu kaydeden Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı da, kurul olarak kadın girişimci sayısının artması için cesaret vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile Eskişehir’de iş fikirlerini hayata geçirmiş kadın girişimcilerin başarı öykülerinin anlatıldığı film gösteriminin de yapıldığı törende kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri