ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAMLARINI GÜZELLEŞTİRMEK HERKESİN GÖREVİDİR

Engelli insanların sosyal hayata uyum sağlaması ve herkes gibi kaliteli bir yaşam sürmesi gelişmiş bir toplumun en önemli göstergelerindendir.

Onları anlayabilmek, yaşamlarını daha da güzelleştirmek yalnızca birkaç kurum ve ebeveynlerinin değil herkesin görevidir.

Eskişehir, engelli vatandaşlarımızın eğitiminde ve rehabilitasyonunda çok önemli bir yere sahiptir. Modern eğitim teknikleri ve ortaya koyduğu ilkleriyle şehrimiz bu alandaki farkını göstermiştir.

Şehrimizin bu noktadaki farkındalığının artması, yalnızca ülkemizde değil dünyada da bilinen bir merkez olması çok önemlidir. Çünkü Eskişehir, engellilerin yaşama tutunması, hayatının kolaylaşması konusunda uzun yıllardan bu yana deneyim ve bilince sahiptir.

Şehrimizin en köklü ve güçlü ekonomi örgütü Eskişehir Ticaret Odası olarak, engelli vatandaşlarımızın daha kaliteli bir yaşam sürmesi adına elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bu bağlamdaki hassasiyetimizi ve hayatlarına ortak olmadaki kararlılığımızı sürdüreceğiz.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarına değer katan ve hayatlarını anlamlı kılan herkese, toplumsal duyarlılığı ve destekleri için yürekten teşekkür ediyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri