ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



YUNUS EMRE’NİN HAFTASI TÜM İNSANLIĞA KUTLU OLSUN

Eskişehir’den yetişmiş ve sahip olduğu değerlerle yaşadığı dönemden sonrasına da damgasını vurmuş büyük değerlerimizden olan Yunus Emre’yi anmanın mutluluğu ve gururu içindeyiz.

Ne mutlu ki bizlere Yunus Emre’nin var olduğu topraklarda yaşayan bir nesiliz. Yunus Emre yalnızca şehrimiz ve Anadolu için değil, tüm dünya için önem taşımaktadır.

O’nun felsefesi tüm insanlığın ihtiyaç duyduğu maneviyatı bünyesinde barındırmaktadır. Din, dil ve ırk ayrımı yapmadan, herkesi kucaklayan hoşgörü anlayışı, tasavvuf diliyle öğütlediği ahlaki ilkeleriyle Yunus Emre, düşünürlüğünün yanı sıra çok büyük bir halk ozanıdır.

Yunus Emre’nin adını toplantı salonunda yaşatan Eskişehir Ticaret Odası olarak, değerlerinin ve öğretilerinin tüm dünyaya ışık olacağına yürekten inanıyoruz. Böylesine değerli bir mirası yalnızca yılın belirli günlerinde değil her an yaşatmalı ve anlatmalıyız.

Büyük ozan ve gönül insanı Yunus Emre’mizin Kültür ve Sanat Haftası’nın Eskişehirliler başta olmak üzere tüm insanlığa kutlu olmasını diliyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri