ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAM SEVİNCİNİ YÜREKTEN KUTLUYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 92. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içindeyiz. 23 Nisan 1920, milletimiz ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bambaşka anlamlar taşımaktadır. Bu bayram hem millet egemenliğine olan inancımızı hem de çocuklarımıza verdiğimiz önemi ifade etmektedir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümünün ülkemizi şekillendirecek olan çocuklarımıza bayram armağan edilmesi de çok önemlidir. Bugün, dünyada çocuklarına bayram armağan eden tek ülke olan Türkiye’nin evlatlarının sevinç ve gurur günüdür.

Ülkemize ve Eskişehirlilere düşen görev ise birlik ve beraberlik içinde gelecek nesillerimize ticaretten sanayiye, eğitimden iş yaşamına kadar her alanda daha gelişmiş bir Türkiye emanet etmektir. Eskişehir Ticaret Odası’nı bu hedefin ve idealin bir parçası olarak görüyoruz. 

Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri