ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



AB ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI SÜRECİ BAŞLADI

Açılış konuşmasını Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ın yaptığı seminere, Yazar Cemil Kavukçu ve Avrupa Birliği Takım Üyesi Erhan Akdemir konuşmacı olarak katılırken Eskişehir AB Bilgi Merkezi yetkilileri tarafından sürece ve işleyişe dair bir sunum yapıldı.

Eskişehir’e bağlı tüm okulların 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya dair seminerde Eskişehir Merkez ve çevre ilçelerindeki öğrenci ve öğretmenler de yer aldı. Seminerde Yazar Cemil Kavukçu Öykü Yazımına dair bilgi verirken;  Avrupa Birliği Takım Üyesi Erhan Akdemir bu yılın öykü teması olan “Farklılıklar İçinde Birlik” kavramı üzerinde durdu.

AB bilgi Merkezlerinin faaliyet gösterdiği Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir,  Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van ve İstanbul’u yarışma için öyküler 4 Mayıs 2012 tarihine kadar teslim edilecek. Öykülerin tesliminden sonra illerde belirlenen yarışmada ilk üçe giren eser sahipleri İstanbul’da yapılacak olan ulusal finalde dereceye girmek için yarışacaklar. Ulusal finalden çıkacak ilk üç derece sahibi öğrenci, danışman öğretmeni ile birlikte Belçika ve bir AB Ülkesi ziyaretine katılmaya hak kazanacak.

Ayıca öğrencilere derecelerine göre: fotoğraf makinesi, Netbook ve kupa, Milli Eğitim Bakanlığınca tavsiye edilen kitaplardan seçilecek kitap seti, Danışman Öğretmenlere Teşekkür Sertifikası, hediye edilecek.

Yarışmaya dair detaylı bilgiye Eskişehir Ticaret Odası Web sayfasındaki AB Bilgi Merkezi linkine tıklayarak Eskişehir AB Bilgi Merkezi sayfasından ulaşılabilir.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri