ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO’NUN MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Ticaret Odası'nın Şubat ayı meclis olağan toplantısı gerçekleştirildi. ETO Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara’nın vekalet ettiği toplantı, 27 Mart Salı günü Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda meclis gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, oda olarak beklentilerin ötesine geçen, söz değil hizmet üreten bir misyon edindiklerini söyledi. Bu anlayışın da meyvelerini aldıklarını kaydeden Başkan Karacan,“Geçtiğimiz hafta Odamızın A sınıfı “5 yıldızlı hizmet” mükemmeliyet sertifikasına layık görülmesinde, pay sahibi olan başta meclis üyelerimiz olmak üzere, emeğe geçenlere ve personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ISO 10002 için çalışmalar başladı

Eskişehir Ticaret Odası’nın hizmet kalitesini artırmak adına bununla yetinmeyeceğini kaydeden Başkan Karacan, “Elbette bu belgeyi almakla görevimiz bitmiyor. Verimliliği daha da artırmak, hizmet kalitemizi en yükseklere taşımak sorumluluğunu beraberinde getiriyor.  Yükselttiğimiz çıtanın ve uluslararası farkındalığımızın bilincindeyiz. Bu yüzden Türkiye’nin en önemli şirketlerinin sahip olduğu, müşteri memnuniyeti, müşteri şikayet ve geri bildirimlerin değerlendirilmesi için gereken Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ISO 10002 için de çalışmalarımız başladı.  İlk gün taşıdığımız heyecan ve görev bilinci ile hedeflere ulaşmak için yolumuza devam edeceğiz” dedi.

ETO’nun uluslararası alanda itibarı ve gücü arttı

Eskişehir Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği her ziyaret ve toplantının üyelere ve şehre olumlu sonuçlar olarak geri döndüğünü kaydeden Karacan, “Bunlar her kesimin ulaşabildiği kolaylıklar değil. Eskişehir Ticaret Odası’nın artan itibarı ve küresel gücünün bir göstergesidir. Eskişehir’in enerjisini ticaret ve sanayiye yönlendirmek adına çok yönlü çalışmalarımız sürecek. 5 Kıtada 29 ülke ile hedef pazarlar için temaslarda bulunduk. Bugün 45 kişilik heyetimizi Brezilya’ya gönderdik. Güney Amerika’nın en büyük yapı şirketleri temsilcileri ve dünyanın önde gelen yapı endüstrisi temsilcileri ile üyelerimiz bire bir görüşme imkanı bulacaklar. Bunun yanı sıra heyetimiz üyelerimize yeni fırsatlar yaratmak için büyükelçilik ve Odalar nezdinde görüşmeler yapacaklar” diye konuştu.

Üyelerimizi daha yükseklere taşımak temel önceliğimiz

ETO Akademi tarafından düzenlenen eğitimlere de dikkat çeken Başkan Karacan, “Gerek eğitim, gerek seminer ve panellerle üyelerimize yeni ufuklar açmak, oldukları yerden bir adım daha yukarıya taşımak temel önceliğimiz arasında yer alıyor. Hem üyelerimizin hem de çalışanlarının bu eğitimlere katılmalarını çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu. Toplantıda ayrıca Eskişehir Ticaret Odası’nda 2009 yılından bu yana görev yapmış ve çeşitli nedenlerle görevinden ayrılmış Meclis Üyeleri’ne Başkan Harun Karacan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri