ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO’NUN AVRUPA STANDARTLARINDAKİ HİZMET KALİTESİNE ULUSLARARASI BELGE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Avrupa standartlarında hizmet veren Oda ve Borsaların almaya hak kazandığı Akreditasyon belgelerinin sertifika töreni gerçekleştirildi. 20 Mart Salı günü, Ankara’da TOBB Birlik Binasında gerçekleştirilen törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ETO Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı, Genel Sekreter ve Yardımcısı, Akreditasyon ve Kaliteden sorumlu Uzmanı da katıldı.

Bubelge AB standartlarındaki hizmetin sertifikasıdır

Törende konuşan Hisarcıklıoğlu, Akreditasyon projesi ile amaçlarının Oda ve Borsaların kapasite ve hizmet kalitesini artırmak olduğunu belirterek, “Akredite olmak demek, bugün Avrupa’da bir oda üyelerine, iş dünyasına hangi hizmeti sunuyorsa Bizim Oda/Borsamız da o hizmetin aynısını sunuyor demek. AB Odaları hangi standartlarda hizmet veriyorsa, o standartlarda hizmet veriyor demek. Yani bu, kalitenin ve hizmet anlayışının belgesidir” şeklinde konuştu.

Hizmetkalitemizi daha ileriye taşıyacağız

Eskişehir Ticaret Odası’nın A sınıfı “5 yıldızlı hizmet” sertifikasını ve plaketini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan teslim alan Başkan Harun Karacan ise, ETO olarak yenibirimleri ile güçlendiklerini ve hizmet kalitelerini her geçen gün daha da artırdıklarını belirtti. Eskişehir Ticaret Odası’nın hizmet kalitesinin Avrupa standartlarında kabul gören belge ile tescillenmesinin önemli olduğunu kaydeden Başkan Karacan, bu noktadaki verimliliği daha da ileriye taşıyacaklarını ifade etti. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri