ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BAŞKAN KARACAN, CUMHURBAŞKANI GÜL VE TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU İLE BİRLİKTE BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’NDE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri’nde bir dizi temasta bulunacak.

Türk iş dünyası TOBB’un öncülüğünde ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katılımı ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde bir dizi görüşme ve toplantı gerçekleştirecek. 29 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında  gerçekleştirilecek olan temaslara TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve Türk iş dünyasından temsilciler katılacak. Dubai ve Abu Dhabi’de gerçekleşecek olan görüşmelerde her iki ülkenin devlet adamları ve iş dünyasının temsilcileri tarafından işbirliği ve yatırım projeleri görüşülecek.

Türk iş dünyasına BAE’de yeni fırsatlar yaratmayı hedefliyoruz

Gerçekleştirilecek temaslar hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Karacan, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önümüzdeki 15 yıl içinde, petrol ve doğalgaz gelirlerine bağımlılığını azaltmak amacında olduğunu söyledi. Bu bağlamda Türk işadamlarının çok büyük fırsatlar  yakalayabileceğini belirten Karacan, gerçekleştirilen temaslar ile iki ülkenin özel sektör temsilcilerini bir araya getirerek, işbirliği ve yatırım hedeflendiğini ifade etti. Abu Dhabi Ticaret ve Sanayi Odası, Abu Dhabi Yatırım Destek Ajansı ve Khalifa Sanayi Bölgesi’nin de ziyaret edileceği temaslarda, bankacılık ve finans, gaz-petrol, gayrimenkul, müteahhitlik, gıda, demir-çelik, hazır giyim, elektrik-elektronik ve turizm sektöründe işbirliği ve yatırım olanakları değerlendirilecek. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri