ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR TARIM FUARI TÖRENLE BAŞLADI

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin çatısı altında düzenlenen Eskişehir Tarım Fuarı’nın açılış töreninde konuşan Güler, fuarların üreticilere ve hizmet sektörüne katkı sağladığını vurguladı.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Eskişehir Tarım Fuarı törenle başladı. 4 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilen açılış törenine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,  MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz ve çok sayıda konuk katıldı.

Fuarlar sayesinde şehir ekonomisine canlılık geldi

Törende konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, bir hayal ile başladıkları Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde (EFKM) 5. Fuar organizasyonu gerçekleştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. EFKM çatısı altında bu güne kadar yüzlerce firmayı 240 bine yakın fuar ziyaretçisini konuk ettiklerini belirten Güler, bu sayede şehir ekonomisine canlılık getirdiklerini ifade etti. Fuarlar vesilesiyle yalnızca Eskişehir’den değil yakın illerden de fuar ziyaretçilerini ağırladıklarını belirten Güler, fuarlar vasıtasıyla yeni sektörler oluşmasına, istihdam sağlanmasına, Eskişehir’in tanıtımına katkı sağladıklarını ifade etti.

Üreticiler alım heyetleri ile bir araya gelecek

Eskişehir’in fuar ve kongre şehri olması için gayret gösterdiklerini belirten ETO Başkanı Güler, Eskişehir’de fuarcılık kavramının henüz çok yeni olmasına rağmen düzenlenen fuarlara gösterilen ilginin artarak devam etmesinden memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından protokol ve iş dünyasının katılımı ile fuarda stant açan firmalar ziyaret edildi. 4-8 Eylül günleri arasında gerçekleşecek fuarda 100’e yakın firma ürünlerini sergileyecek. Üreticilerin alım heyetleri ile birebir görüşme imkanı da bulacağı fuarda, çiftçiler ve üreticiler için eğitim ve seminerler de düzenlenecek.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri