ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GÜLER’DEN ESKİŞEHİRSPOR’A ANLAMLI DESTEK

Eskişehirspor Taraftar Komitesi’nin gerçekleştirdiği ziyarette konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Yeni Atatürk Stadyumu’nda loca alarak Eskişehirspor’a destek olacağını belirterek, şehirdeki tüm kurum, kuruluşların ve iş camiasının önde gelenlerine de Eskişehirspor’a destek olunması çağrısında bulundu.

 Eskişehirspor için maddi kaynak yaratmak, proje üretmek ve şehri harekete geçirmek çalışmalar yürüten Eskişehirspor Taraftar Komitesi, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, Yeni Atatürk Stadyumu’nda loca alarak Eskişehirspor’a destek olacağını belirterek, tüm kurum ve kuruluşların iş camiasının önde gelen isimlerin de aynı desteği sağlaması gerektiğine dikkat çekti. Eskişehirspor’un hak ettiği yer olan süper lige dönebilmesi için önümüzdeki sezonun büyük önem taşıdığını kaydeden Güler, gelecek sezonda çok daha güçlü bir Eskişehirspor için herkesin taşın altına elini koymasının önemine değindi.

Güler: “Gün Eskişehirspor için destek olma günüdür”

 Eskişehir Ticaret Odası olarak değil, yönetim kurulu başkanlığını yaptığı şirketler grubu adına maddi destek sağladığını belirten Güler, Eskişehirspor’un şehrin en önemli markalarından biri olduğunun altını çizdi. Eskişehirspor yönetiminin büyük bir yükün altına girdiğini kaydeden Güler, tek başına bu sorumluluğu yönetime yüklemenin doğru olmayacağını, tüm kurum ve kuruluşların, camiamızın önde gelen isimlerinin sorumluluk alması gerektiğini kaydetti.

Eskişehirspor Taraftar Komitesi’nden Güler’e teşekkür

Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ise Eskişehirspor’a maddi kaynak yaratmak adına ilk ziyareti Eskişehir Ticaret Odası’na gerçekleştirdiklerini belirterek, destek çağrısına olumlu yanıt veren ve loca satın alan ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti. Diri, ETO Başkanı Metin Güler’in verdiği desteğin tüm kurum ve kuruluşlara örnek olması gerektiğinin altını çizdi. Güler’in Eskişehirspor’a daha önce de destek olduğunu hatırlatan Diri, Eskişehirspor’un bu şehrin en büyük sosyal destek alanı olduğunu dile getirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri