ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



MİLLET MECLİSİMİZİN KURULUŞUNUN 100’ÜNCÜ YILDÖNÜMÜNÜ VE ÇOCUKLARIMINIZIN BAYRAMINI GURURLA KUTLUYORUZ

Kurtuluş savaşımıza ve ülkemizin geleceğine yön veren Türkiye Büyük Millet Meclisimizin  kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

100 yıl önce cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde açılan gazi meclisimiz, vatan topraklarımızın bağımsızlığı için mücadele etmiş, kurtuluş savaşımızın kazanılmasında pay sahibi olmuştur.

Türk milleti için çok önemli bir tarih olan bu günün evlatlarımıza bayram olarak armağan edilmesi, Atatürk’ün cumhuriyeti yaşatacak olan kuşaklara vermiş olduğu değeri göstermektedir.

Çünkü Türkiye’nin geleceğinde çocuklarımızın çabaları ve başarıları belirleyici olacak, ülkemizi müreffeh ve her bakımdan gelişmiş olabilmesi için evlatlarımız sorumluluk üstlenecektir.

Eskişehir Ticaret Odası olarak, çocuklarımızın bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gelen gayreti göstereceklerine, ülkemizi daha yükseklere taşımak için her zorluğu yeneceğine  yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutluyor;  cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, gazi meclisimizde görev yapan kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Geleceğimize yön verecek olan tüm evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri