ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO VE VAKIFBANK YÖNETİMİ BİR ARAYA GELDİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ve beraberindeki genel müdür yardımcıları ile bir araya gelerek, tüccar ve sanayiciye uygun şartlarda kredi kullandırılması için istişarede bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ve beraberindeki genel müdür yardımcıları ile toplantı yaptı. Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya ETO yönetim kurulu ve meclis divanından oluşan heyet de eşlik etti. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, ülke ekonomisinin gelişmesi, üretimin ve istihdamın devam etmesi için firmalara uygun koşullarda kredi temin edilmesinin önemine vurgu yaptı. İş dünyasının zor günler geçirdiğini belirten Güler, ekonomin çarklarının dönmesi için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini dile getirdi. Kamu bankalarının düzenlediği kredi kampanyalarından memnun olduklarını belirten Güler, özel bankalarının da kredi faiz oranlarını düşürerek iş dünyasına destek olması gerektiğinin altını çizdi.

Kar etmek yerine tüccar ve sanayiciye destek oluyoruz

Toplantıda konuşan Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, banka olarak üreticiyi, imalatçıyı, ihracatçıyı, sanayiciyi desteklemek ve uygun koşullarda kredi kullanabilmelerini sağlamak için sürekli çalışmalar yürüttüklerini belirterek bu kapsamda kredilerdeki faiz oranlarını uygun koşullara getirdiklerini söyledi. Eskişehir Ticaret Odası üyelerine daha önce olduğu gibi bundan sonra da uygun kredi imkanı sağlayarak destek vermek istediklerini belirten Üstünsalih, banka olarak daha fazla kar elde etmek yerine üreticiyi, tüccarı ve sanayiciyi desteklemeyi tercih ettiklerini söyledi. Tüccar ve sanayicinin daha rahat hareket edebilmesi için yoğun çaba gösterdiklerini belirten Üstünsalih, ekonomi yönetiminin aldığı kararlar ile ekonominin yeniden yükselişe geçeceğini özellikle vurguladı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri