ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



TURİSTLER ESKİŞEHİR'İ BİSİKLETLE KEŞFEDECEK

Konuk Pedal projesi kapsamında turistlerin kullanabilmesi için hazırlanan bisikletler düzenlenen törenle Eskişehir’deki 35 otele teslim edildi.

Eskişehir Ticaret Odası, Tepebaşı Belediyesi ve Corelli Bisiklet tarafından yürütülen “Konuk Pedal” projesi için hazırlanan bisikletlerin teslim töreni gerçekleştirildi. Eskişehir’de konaklayan turistlerin kullanımına sunulmak için hazırlanan bisikletler 16 Temmuz Salı günü Ulus Meydanı’nda düzenlenen törenle teslim edildi. Törene Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelleri Derneği Başkanı Deniz Demir katıldı. Törende konuşan ETO Başkanı Metin Güler, proje kapsamında 35 otele toplam 70 bisiklet temin edileceğini belirterek bu sayede Eskişehir’e gelen misafirlerin daha rahat bir ortamda şehri gezme imkanı bulacaklarını söyledi. Konuk Pedal projesinin bisiklet tutkunu turistler için fark yaratacağını belirten Güler, projenin başlangıç olduğunu ve daha da geliştirilebileceğini sözlerine ekledi.

Eskişehir turizmine değer katacak proje

Törende konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, Eskişehir’de bisiklet kültürünün 60-70 yıl öncesine dayandığını belirterek, özellikle Tepebaşı bölgesindeki otellerde konaklayan turistlerin kolaylıkla bisiklete binerek şehri gezebileceğini söyledi. Projenin fark yaratacağını ve Eskişehir’e değer katacağını belirten Ataç, projede emeği geçenlere teşekkür etti. Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelleri Derneği Başkanı Deniz Demir ise projenin şehrin turizmine katkı sağlayacağını belirterek, projeye katkı sağlayanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından proje kapsamında hazırlanan bisikletler törenle teslim edildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri