ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



6 ŞUBAT FELAKETİNİN ACISINI YÜREKTEN HİSSEDİYORUZ

6 Şubat felaketinin yıl dönümünde, deprem sebebiyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Aziz Türk milleti olarak, 6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin acısını ilk günkü gibi derinden hissediyoruz. 53 binden fazla canımızı kaybettiğimiz, 107 binden fazla vatandaşımızın yaralandığı depremlerin yaşattığı acıyı tarif etmekte zorlanıyoruz.

 

11 ilimizi etkileyen bu faciada ülkemizin kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve tüm vatandaşlarımız tek yürek olarak depremlerin yaralarını sarmak için çalıştı.

 

Eskişehir Ticaret Odası olarak biz de üyelerimizin desteğiyle oda tarihimizin en kapsamlı yardımlarını gerçekleştirerek, ülkemizin sergilediği bu dayanışmanın bir parçası olduk.

 

Deprem bölgesine ulaştırdığımız yardımların yanı sıra şehrimize göç etmek zorunda kalan depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için de tüm imkanlarımızı seferber ettik.

 

Milletçe yaşadığımız en büyük felaketlerden biri olan Kahramanmaraş depreminin acılarının hem hafızalarımızdan hem de gönlümüzden silinmesi mümkün değil. Ancak atılacak adımlarla ve yapılacak olan daha dayanıklı ve yeni binalar sayesinde depremlerde can kaybı yaşamamak mümkündür!

 

Bu duygu ve düşüncelerle 6 Şubat felaketinin yıl dönümünde, deprem sebebiyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu facianın ülkemizin ve milletimizin yaşadığı son deprem acısı olmasını temenni ediyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri