ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ZAFER PARTİSİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI ETO’YU ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, ETO’yu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, ETO’ya konuk oldu. Zafer Partisi heyetinin ziyaretinde İl Başkanı Bayram Bingöl de yer aldı. Ziyarette konuşan ETO Başkanı Metin Güler, seçim dolayısıyla siyasi parti temsilcileriyle daha sık bir araya geldiklerini bu sayede hem şehrin hem de üyelerin taleplerini iletme fırsatı bulduklarını dile getirdi.

 

Eskişehir ile ilgili her karar tüccar ve sanayiciyi de yakından ilgilendiriyor

 

Eskişehir ile alınan her kararın tüccar ve sanayicileri de yakından ilgilendirdiğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, şehirle ilgili alınan kararlarda iş dünyasının da fikirlerinin dikkate alınmasının önemine değindi.  Ziyarette konuşan Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, şehrin iş dünyasının önde gelen kuruluşlarından biri olan Eskişehir Ticaret Odası’na konuk olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şehrin trafik başta olmak üzere tüm sorunlarına vakıf olduklarını dile getirdi. Beki ziyarette Zafer Partisi’nin ilçe belediye başkan adaylarını da tanıtarak, çalışmaları hakkında ETO Başkanı Metin Güler’e ve ETO heyetine bilgi verdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri