ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



YENİ STRATEJİK HEDEF EFKM’YE 1 MİLYON ZİYARETÇİ GETİRMEK

ETO Başkanı Metin Güler, Kasım ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada odanın yeni stratejik hedefinin Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ne yılda 1 milyon tekil ziyaretçi getirmek olduğunu belirterek, yeni hizmet binasının tamamlanması ve yeni donatıların devreye girmesiyle bu hedefe ulaşmayı amaçladıklarını kaydetti.

 

Eskişehir Ticaret Odası’nın Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 28 Kasım Salı günü Mustafa Çekiç Meclis Salonu’nda yapılan toplantı Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın açılış konuşmasıyla başlandı. Toplantıda gündem maddeleri meclis üyeleri tarafından oylandı. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, odanın kasım ayı programının yoğun olduğunu belirterek, ETO Hizmet Binasını faaliyete sunmak için ihale sürecinin başladığını söyledi.

 

EFKM’de yeni donatılar devreye girecek

 

ETO’nun son kalıcı eser projesi olan hizmet binasının tamamlanması için 22 Aralık 2023 gününe kadar teklif alma süreci devam edeceğini belirten Güler, hizmet binamızın tamamlanmasıyla birlikte Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin yılın 365 günü yaşayan, faal olan bir merkez haline geleceğini ifade etti. Hizmet binasında yer alan ve Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde bulunan yeni donatıların ve alanların da devreye girmesiyle birlikte Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ndeki ziyaretçi trafiğinin artacağını belirten Güler, bu sayede ETO’nun “Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ne yılda 1 milyon tekil ziyaretçi getirmek” şeklindeki yeni stratejik hedefinin de gerçekleşeceğini kaydetti.

 

Üyelerin taleplerini dile getirmeye devam edeceğiz

 

ETO’nun üyelerinin taleplerini dile getirmeye devam ettiğini belirten Güler, zincir marketlerin mobilya, elektronik eşya ve aklınıza gelebilecek her ürünü satmasının engellenmesi için oda olarak TOBB nezdinde girişimde bulunduklarını söyledi. Güler meclis konuşmasında, tüccar ve sanayici için uzun vadeli ve uygun koşullarda kredi desteği sağlanmasının şart olduğunun altını çizdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri