ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ETO’YU ZİYARET ETTİ

ETO Başkanı Metin Güler, CHP Eskişehir Milletvekili adaylarına Eskişehir’in önceliklerini ve üyelerin taleplerini dosya halinde iletti.

CHP Eskişehir milletvekili adayları Mv. Utku Çakırözer, Mv. Jale Nur Süllü,  İbrahim Arslan, Abdülkadir Adar, İpek Çelik ve Aysu Bahar Gürlek, ETO’yu ziyaret etti. Ziyarette CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel de yer aldı. Ziyarette konuşan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, iş dünyasının her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, bu düşünceden hareketle ETO’nun görüşlerine ve taleplerine önem verdiklerini söyledi. ETO’nun Eskişehir’in gelişimi ve iyiliği için çalıştığını belirten Çakırözer, tüccarın talep ve beklentilerini Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında dile getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Güler: “Üyelerimizin taleplerini dile getirmeye devam edeceğiz”

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ise geride kalan dönemde, pandemi başta olmak üzere birçok konuda iş dünyasıyla bir araya geldiklerini ve tüccarın, sanayicinin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını dile getirdi. Eskişehir ekonomisinin sorunlarını iyi bildiklerini belirten Süllü, iş dünyasının sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.  Ziyarette konuşan ETO Başkanı Metin Güler, oda olarak tüccarın beklentilerini ve sorunlarını dile getirmeye devam edeceklerini belirterek, önümüzdeki dönemde ekonomiye öncelik verilmesinin önemine dikkat çekti. Güler ayrıca Eskişehir’in önceliklerini ve ETO üyelerinin talepleri dosya olarak CHP Eskişehir Milletvekili adaylarına iletti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri