ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ÇANAKKALE SAVAŞI TÜRK MİLLETİNİN BAĞIMSIZLIK ATEŞİ VE KAHRAMANLIĞININ TÜM DÜNYAYA İSPATIDIR

 Şanlı Türk milleti vatanını, canlarını feda eden şehitleri ve kahraman gazileri ile kazanmıştır. Birlik ve beraberlikle imkansız denilen zaferlere imza atmıştır.

 

Çanakkale Savaşı da bir milletin azminin ispatı, bağımsızlık ateşinin miladıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal’in Çanakkale’de yaktığı bu ateş, milli mücadele ruhumuzun da başlangıcıdır.

 

Çanakkale’de gösterilen kahramanlık ve vatan sevgisi, milletimizin bağımsızlığına olan inancının tüm dünyaya kanıtıdır. Bu inanç ve azim Türk milletinin kaderini değiştirmiş, bin bir mücadele ve zorlukla bağımsızlığa ulaşmıştır.

 

Bizlere düşen görev ise emanet edilen bu kutsal mirası, daha yükseklere taşımaktır. Tüccarından sanayicisine, mühendisinden öğrencisine kadar herkes bu emsalsiz başarıların rehberliğinde ülkemizi ve Eskişehir’i geleceğe taşımak için var gücüyle çalışmalıdır.  Bu vatan için ne kadar da çalışsak ve mücadele etsek azdır.

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 97. yıldönümü dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, evlatları için canlarını feda eden şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyoruz.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri