ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR TİCARET ODASI MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUMU PROJESİ

EFQM Mükemmellik Modeli, geniş bir coğrafyada kuruluşların tercih ettikleri ve yaklaşık 40,000 kuruluş tarafından bu amaçla kullanılan pratik bir araçtır. Sürdürülebilir kurumsal başarıyı elde etmek isteyen kuruluşlar için bir çerçeve niteliğinde hazırlanan Mükemmellik Modeli birçok yönetim aracı ile birlikte kullanılabilmektedir.

EFQM kalite ve yönetim sistemleri bir araya toplayan bir çatı sistemdir. Bu noktadan hareketle, kalite yolculuğuna 2002 yılında ilk olarak ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı uygulamaları ile başlayan ve 2012 yılından beride A sınıfı akredite olarak çalışmalarına devam eden Odamız, kalitenin kuruluş içinde tasarlanmasına ve değerlendirilmesine ilişkin bir sistem sunan EFQM Modelini, uygulamaya karar vermiştir. Bu kapsamda Türkiye Kalite Derneği ile “İyi Niyet Bildirgesi” protokolü imzalanarak ve UKH-Ulusal Kalite Hareketi çalışmalarına başlanılmıştır.

Üyelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini ve standardını sürekli yükseltmek için çalışan Odamız, EFQM Mükemmellik Modeli ile kalite çalışmalarını bir adım daha ileriye götürmeyi hedeflemektedir.

 

Proje Adı

Eskişehir Ticaret Odası Mükemmellik Modeli Kurulumu Projesi

Sözleşme Makamı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)

Süresi

1 ay

Toplam Bütçe

14.987 TL

 

 
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri