ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO’DAN KURUMLARA TEBRİK ZİYARETİ

Yönetim kurulu ve meclis divanından oluşan heyetle birlikte Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nı, ESOGÜ’yü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden ETO Başkanı Metin Güler, şehirdeki kurumlarla işbirliği yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

ETO Başkanı Metin Güler, meclis divanı ve yönetim kurulundan oluşan heyetle birlikte 2 Ağustos Salı günü Eskişehir’deki kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi. Güler ve beraberindeki heyet ilk ziyaretini Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan’a gerçekleştirdi. Yeldan’a yeni görevinde başarılar dileyen ETO Başkanı Metin Güler, odanın faaliyetleri ve Eskişehir ekonomisi hakkında kısaca bilgi verdi. ETO heyeti ikinci ziyaretini ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak’a gerçekleştirdi.

Güler kurumlar arası işbirliğinin önemini vurguladı

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak’ı tebrik eden ETO Başkanı Metin Güler, üniversite ve özel sektör işbirliğinin önemine dikkat çekti. Eskişehir Ticaret Odası’nın yakın bir zamanda Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin işbirliğinde Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması düzenlediğini ve sektöre katkı sağladığını belirten Güler, ESOGÜ ile de ortak projeler geliştirmeye hazır olduklarının altını çizdi. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülselam Er’i de ziyaret eden ETO Başkanı Güler ve beraberindeki heyet, Eskişehir’deki kurumlarla ortak projelere imza atmanın önemine değindi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri