ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO VE ESOB’DEN ORTAK ÇALIŞMA ZEMİNİ TOPLANTISI

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Endüstri Fuarı için ortaklaşa çalışılması ve sanayicilere yönelik projelerde işbirliği yapılması hakkında istişarede bulundu.

ETO Başkanı Metin Güler,  Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli’ye konuk oldu. Ziyarette, ETO Başkanı Metin Güler, haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanan Eskişehir Endüstri Fuarı hakkında bilgi verdi. Covid-19 salgının Eskişehir ekonomisine olan etkilerinin de değerlendirildiği ziyarette, sanayici üyelere ortak projeler üretilebileceğine, şehrimizde ilk kez düzenlenecek olan Eskişehir Endüstri Fuarı’nda işbirliği yapılabileceğine dikkat çekti.

Eskişehir OSB Başkanı Küpeli’den destek vurgusu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Endüstri fuarının Eskişehir’in sanayisinin uluslararası alanda  tanıtılmasına katkı sağlayacağını vurguladı. Fuar ve sanayicilere katkı sağlayacak projelerde ortak çalışma yapabileceklerine dikkat çeken Küpeli, Eskişehir OSB olarak destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri