ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



EFKM İNŞAAT FUARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altında Tüyap tarafından düzenlenen Eskişehir İnşaat Fuarı protokol ve iş dünyasının katıldığı törenle açıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen Eskişehir İnşaat Fuarı gerçekleşen törenle açıldı. 14 Kasım Perşembe günü gerçekleşen törene,  Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer ve çok sayıda kurum ve kuruluşun temsilcisi katıldı.

Hedef Eskişehir’de uluslararası fuarlar düzenlemek

Törende konuşan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, açılan her yeni fuarın Eskişehir’e çok önemli katkılar sağladığını belirterek, inşaat sektörünün ülkemizin kalkınmasında ve istihdamında önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti. Törende konuşan ETO Başkanı Metin Güler ise, Eskişehir’in fuarcılıkta önemli bir aşama kat ettiğini belirterek, önümüzdeki yıllarda Eskişehir’de uluslararası fuarların düzenlenmesini hedeflediklerini  söyledi. Fuar vesilesiyle Bulgar-Türk İşadamları Derneği’nin de şehrimize konuk olduğunu belirten Güler, önümüzdeki dönemde fuar için gelen yabancı alım heyetlerinin daha fazla sayıda olması için çaba göstereceklerini dile getirdi. Açılış konuşmalarının ardından protokol ve iş dünyası Eskişehir İnşaat Fuarı’nda stant açan firmaları ziyaret etti. İnşaat ve gayrimenkul sektöründen 70 firmanın katıldığı fuarda iş görüşmelerinin yanı sıra eş zamanlı olarak bilgilendirme toplantıları, kongre ve konferanslar da gerçekleştirilecek.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri