ESKİŞEHİR AB BİLGİ MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE ONLİNE OLARAK YAYINLANAN PİYANO RESİTALİ

13.02.2021


ESKİŞEHİR AB BİLGİ MERKEZİ PİYANO RESİTALİYLE YÜZ BİNLERİ EKRAN BAŞINA KİLİTLEDİ

Eskişehir AB Bilgi Merkezitarafından düzenlenen ve AyşedenizGökçin’in gerçekleştirdiği piyano resitalini dünyanın farklı yerlerinden sosyalmedya hesapları aracılığıyla yaklaşık 120 bin kişi izledi.

Eskişehir AB Bilgi Merkezionline piyano resitali düzenledi. Klasik müzik ile rock müziği kendine özgütarzı ile yorumlayan Ayşedeniz Gökçin piyanosuyla evlere konuk oldu. YunusEmre’nin sevgi ve hoşgörü şehri Eskişehir’den, Sevgililer Günü’ne ithafen onlineolarak gerçekleştirilen konseri dünyanın farklı yerlerinden sosyal medyahesapları aracılığıyla yaklaşık 160 bin kişi izledi. Pandemi nedeniyle evdençıkamayan yüz binlerce kişi piyano resitali sayesinde keyifli zaman geçirdi.

Konserinvideosu Eskişehir AB Bilgi Merkezi’nin sosyal medya hesaplarında

Resitalde ilk olarak AvrupaBirliği Marşı olarak da kullanılan Türkçe’de Neşeye Övgü olan bilinen Beethoven’ın9. Senfonisinin son bölümü seslendirildi. Ardından sırayla Love Story, Stormfrom 4 Seasons – Vivaldi, Ciao Bella, Mozart Turkish March / Alla Turca Jazz, Gameof Thrones / Aşkı Memnu / Take 5 Mashup, Phantom of the Opera / Bach Mashup,Metallica’dan  Nothing Else Matters, Athena’danAh Yaşamak Var ya!, Çökertme, İzmir Marsı, 10. Yıl Marşı, Hayat Bayram Olsagibi eserler seslendirildi. Son olarak Ayşedeniz Gökçin’in kendi eserleri olan Homeve Winter Song Premiere ve Michael Jackson’dan Billie Jean isimli şarkıseslendirildi. Konseri kaçıranlar ve izlemek isteyenler Eskişehir AB BilgiMerkezi’nin sosyal medya hesaplarından konser kaydına erişebilirler.





AB Bilgi Merkezi ©2011