AVRUPA BİRLİĞİ - TÜRKİYE GENÇLİK FORUMU BAŞVURULARI BAŞLADI

17.04.2017


Avrupa Birliği –Türkiye Gençlik Forumu Başvuruları Başladı.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonutarafından finanse edilen ve AB Bilgi Merkezleri tarafından organize edilen ABGençlik Forumları her sene farklı içeriklerle üniversite öğrencilerini biraraya getirmektedir. AB Bilgi Merkezleri’nin bulunduğu 20 ildeki üniversiteöğrencilerinin başvurusu ile başlayan süreç İstanbul’da 3 günlük yoğun birprograma katılımla son bulacaktır.

Erasmus+ Programının 30.yılınıonurlandırmak amacıyla “Değişen Hayatlar, Genişleyen Ufuklar” temasında 26-28Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Gençlik Forumu’nda konununuzmanları Avrupa Gönüllülük Hizmeti gibi konularda bilgi ve deneyim paylaşımıyaparken genç işsizliğini azaltmak için izlenecek yöntemler de tartışılacaktır. Bunun yanı sıra gençlerr vizyon katabilecek sürpriz konuşmacıların daolacağı AB- Türkiye Gençlik Forumu’nda farklı bir deneyim yaşayacaklardır.

Forumda, farklı illerden gelen katılımcılara yönelik çeşitlietkinlik, aktivite ve program yer alacaktır.

Tüm masrafların, Avrupa Birliği BilgiMerkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesinden karşılanacağı AB Gençlik Forumları’nakatılabilmek için 17 Nisan 2017 Pazartesi saat 17:00’e kadar aşağıda yer alanbaşvuru formunun, Eskişehir AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Gökhan Çobansoy- gokhancobansoy@etonet.org.tre-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru formu için lütfen tıklayınız.

 

Tüm sorularınız için:

Gökhan ÇOBANSOY

Tel: 0222 222 26 26(220 )

Email:  gokhancobansoy@etonet.org.tr

Adres: Eskişehir Ticaret Odası-İstiklal Mah. İki EylülCad. No: 28/7

Odunpazarı/Eskişehir





AB Bilgi Merkezi ©2011