TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu ve ŞUTSO AB Bilgi Merkezi iş birliğinde "Kadın Girişimciler Buluşması - Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret" programı düzenlendi. ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen programa Eskişehir ve Trabzon Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile birçok kadın girişimci katıldı.

Açılış konuşmaları, TOBB Şanlıurfa İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Hatice Kübra İLHAN, TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif GÜRKAYNAK, TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı/TOBB Kadın Girişimciler YK Üyesi Zühal AKYÜZLÜ, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet YETİM Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman YAZMACI tarafından yapıldı.

Programın ilk oturumunda İklim Değişikliği ve Yeşil Mütabakatın Ticari Hayata Etkileri ile Prof. Dr. Mehmet Azmi AKTACİR, Digital Europe Programı ve Dijital’ de AB Pazarına Giriş / E‐ Ticaret ve Pazarlama Yöntemleri ile Mert TANCİĞER sunum gerçekleştirmiştir.

Sonraki otumum da ise Günseli Özen Moderatörlüğünde E‐ Ticarette Başarılı Kadınlar Paneli ile tamamlanmıştır.

Etikliğe TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler altı İcra Kurulu Üyesi olarak katlım sağlanmış olup İki gün süren etkinlik, iller arası iş birliği toplantısıyla devam etmiştir.. Ayrıca Şanlıurfa’da çeşitli Kadın Kooperatifleri ve STK ile de görüşmeler gerçekleştirilmiştir.





AB Bilgi Merkezi ©2011