Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin ev sahipliğinde ve Eskişehir ve Şanlıurfa AB Bilgi merkezlerinin desteğiyle düzenlediği “Girişimci Kadınlar Buluşması Yeşil Dönüşüm ve Girişimcilik etkinliği 03.10.2023 tarihinden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılışına TTSO Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yetim, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zühal Akyüzlü, Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanvekili Hatice Kübra İlhan, TTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, kadın girişimciler ve öğrenciler katıldı.

Açılış keştirilen Dijital Girişimcilik Panelinde ise Oniki CEO'su ve ETİD Genel Koordinatörü Ziya Kızıltan, E-ticaret Uzmanı Mert Tanciğer, armut.com kurucusu Başak Taşpınar Değim ile Rent Go Trabzon Şehir Ofisi Müdürü Serap Ayaz katılımcılarla deneyimlerini paylaştı ve sorularını yanıtladı.

Etikliğe TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler beş İcra Kurulu Üyesi olarak katlım sağlandı. İki gün süren etkinlik, iller arası iş birliği toplantısıyla devam etti. Ayrıca Trabzon’da çeşitli Kadın Kooperatifleri ve STK ile de görüşmeler gerçekleştirdi..





AB Bilgi Merkezi ©2011