ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

2023 yılında enflasyon sebebiyle hem tüccarın hem de vatandaşların zorlandığını belirten ETO Başkanı Metin Güler, sıkı para politikası sebebiyle tüccarın önümüzdeki yılda finansmana ulaşmasının daha da maliyetli olacağını kaydetti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerine Schengen vizesi sağlamak amacıyla Fransa Büyükelçiliği’yle yapmış olduğu vize kolaylığı protokolü yenilendi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’deki bir otel salonunda moda ve alışveriş festivali adı altında tekstil ürünleri ve takı satışı yapılmasının Eskişehirli tüccarları mağdur ettiğini belirterek, üyelerin haklarını korumak adına satışların sona erdirilmesi için ilgili kurumlara müracaat ettiklerini söyledi.

Eskişehir’in iş ve kültür sanat hayatına yeni bir soluk getiren Vehbi Koç Kongre Merkezi Aralık ayında birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından hazırlanan Eskişehir Ekonomik Göstergeler Raporu’nun Kasım sayısı yayınlandı.

Ankara Kadın Ressamlar Derneği ve ETOSANAT iş birliğiyle düzenlenen “Kadınlarla Cumhuriyetimizin 100.

Eskişehir Ticaret Odası’nın 130’ncu ve cumhuriyetin 100’ncü yıl dönümü kapsamında Prof.

ETO Başkanı Metin Güler, Kasım ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada odanın yeni stratejik hedefinin Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ne yılda 1 milyon tekil ziyaretçi getirmek olduğunu belirterek, yeni hizmet binasının tamamlanması ve yeni donatıların devreye girmesiyle bu hedefe ulaşmayı amaçladıklarını kaydetti.

Eskişehir AB Bilgi Merkezi tarafından Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nün iş birliğinde “ETO- Avrupa Birliği Hatıra Ormanı” için 10.

Atatürk’ün Eskişehir’e ziyaretleri sırasında çekilen fotoğraflarının yer aldığı “100.

ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve beraberindeki heyet, Vilayet Meydanı’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’nde yerini aldı.

85 yıl önce ebediyete uğurladığımız Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybetmenin acısını ve onun aziz hatırasının büyüklüğünü yürekten hissediyoruz.

ETO Başkanı Metin Güler, A’dan Z’ye her ürünü satan zincir marketlerin sebep olduğu haksız rekabeti önlemek için TOBB nezdinde girişimde bulunduklarını ve konuyu bakanlık düzeyine taşıyacaklarını kaydetti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın kalıcı eserler kapsamındaki son projesi olan yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale düzenleniyor.

Eskişehir Ticaret Odası, A Sınıfı Akredite Oda kapsamında sürdürdüğü çalışmalar, eğitim ve seminer faaliyetleri, hukuk ve vergi danışmanlığı hizmeti, dış ticaret ve uluslararası ilişkilere yönelik hizmetlerini Polatlı Ticaret Odası heyetiyle paylaştı.

ETO Eskişehir’in ekonomi göstergelerini derlediği Ekim ayı raporunda Eskişehir’in ihracat, konut satışı, ödenen ve karşılıksız çek tutarı bilgilerine yer verdi.

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nda Elif Gürkaynak güven tazeleyerek ikinci kez başkan olarak seçildi.

ETO Başkanı Metin Güler, odanın meclis toplantısında yaptığı konuşmada, cumhuriyetin ikinci yüzyılında Eskişehir’in çok önemli başarılara imza atabileceğini ancak bunun için şehirdeki tüm seçilmişlerin ve atanmışların ortak hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.

1 2 3 4 5 6 7 8 ...
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri