ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

6 Şubat felaketinin yıl dönümünde, deprem sebebiyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere sabır ve başsağlığı diliyoruz.

ETO Başkanı Metin Güler, TOBB 100 sıralamasında yer alan Eskişehir markaları Cromic Plastik ve Kalıp, Oğuz Mobilya, Genmacs Otomasyon, Köklüce Makina’nın yöneticilerine ödüllerini takdim etti.

TOBB Ticaret Odaları Konseyi Başkan Yardımcısı ve ETO Başkanı Metin Güler, Konsey üyesi ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ile birlikte Ankara’da Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın katıldığı toplantıda Eskişehir’deki tüccar ve sanayicilerin taleplerini iletti.

Ocak meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası’nın sanayici vasfı taşımayan işletmeleri hukuksuz bir şekilde üye olarak kaydettiğini, çok büyük bir hata yaparak, etik dışı davrandığını dile getirdi.

ETO’da gerçekleştirilen, Tacikistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ashrafjon Gulov ve beraberindeki heyetin yer aldığı toplantıda, Eskişehir ile Tacikistan arasındaki ticaret hacminin artırılması için atılacak adımlar masaya yatırıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Başkan Yardımcısı Evren Olcay ve beraberindeki heyet ETO’ya ziyarette bulundu.

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, ETO’yu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Oyuncu kadrosu, hikayesi ve sahne tasarımıyla dikkat çeken Timsah Ateşi isimli tiyatro oyunu, 2 Şubat Cuma akşamı saat 20:00’de, Vehbi Koç Kongre Merkezi ayrıcalığıyla Eskişehirli sanatseverlerle buluşacak.

AK Parti Eskişehir milletvekilleri Ayşen Gürcan ve Fatih Dönmez, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve beraberindeki heyet Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

ETO Başkanı Metin Güler üyelerin taleplerini ve sorunlarını CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’ye dosya olarak iletti.

Eskişehir Sanayi Odası’nın ETO üyesi bazı işletmeleri hukuksuz bir şekilde üye olarak kaydetmesi dolayısıyla Eskişehir Ticaret Odası tarafından açıklama yapılarak, üyelerin bu hukuksuzluğa ve keyfiliğe itiraz edebileceğine dikkat çekildi.

ETO Başkanı Metin Güler, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’na oda üyelerinin taleplerini dosya halinde aktardı.

Üyelerimizin ve hemşehrilerimizin Regaip Kandilini içtenlikle kutlar; kandilin ülkemize ve şehrimize bereket, sağlık ve huzur getirmesini dileriz.

Toplumsal, kültürel ve ekonomik gelişmede gazetecilik çok önemli bir role sahiptir.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından hazırlanan Eskişehir Ekonomik Göstergeler Raporu’nun Aralık sayısı yayınlandı.

2024 yılının üyelerimize ve hemşehrilerimize sağlık, bereket ve huzur getirmesini diler, yeni yılınızı içtenlikle kutlarız.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde Şubat ayında düzenlenecek olan Eskişehir Mobilya Fuarı için mobilya ve dayanıklı tüketim alanında faaliyet gösteren firmalara tanıtım toplantısı düzenlendi.

2023 yılının son meclis toplantısına katılan TÜYAP Fuarcılık A.

2023 yılında enflasyon sebebiyle hem tüccarın hem de vatandaşların zorlandığını belirten ETO Başkanı Metin Güler, sıkı para politikası sebebiyle tüccarın önümüzdeki yılda finansmana ulaşmasının daha da maliyetli olacağını kaydetti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerine Schengen vizesi sağlamak amacıyla Fransa Büyükelçiliği’yle yapmış olduğu vize kolaylığı protokolü yenilendi.

1 2 3 4 5 6 7 ...
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri