ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ANADOLU ÜNİVERSİTESİ VE ETO’DAN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Eskişehir Ticaret Odası ve Anadolu Üniversitesi arasında eğitim ve araştırma, akademik destek, danışmanlık ve proje hazırlamada işbirliği için protokol imzalandı.

Eskişehir Ticaret Odası ve Anadolu Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. 14 Ocak Salı günü Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde gerçekleşen törene, ETO Başkanı Metin Güler, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, ETO yönetim kurulu ve meclis divanı ile Anadolu Üniversitesinin akademik birimlerinin yöneticileri katıldı. Protokol sayesinde eğitim, danışmanlık, proje hazırlama ve araştırma faaliyetleri kapsamında Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Ticaret Odası işbirliği yapılacak. Buna göre Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Ticaret Odası’nın ihtiyaç duyduğu eğitim, danışmanlık ve araştırma hizmetlerinde destek verecek. Ayrıca sosyal ve kültürel etkinlikler, akademik çalışmalarda da işbirliği yapılacak. Ayrıca ETO üyelerine ait iş yerlerinde staj yapacak öğrencilerin belirlenmesi, özel sektör ve üniversite arasındaki iletişimin güçlendirilmesi için de çalışmalar yürütülecek.

Üniversite ve özel sektör için ortak adımlar atılacak

Protokol töreninde konuşan ETO Başkanı Metin Güler, protokol sayesinde üniversitenin akademik kaynağı ile Eskişehir'in iş dünyasının daha verimli ve kolay bir şekilde bir araya gelebileceğini söyledi. Anadolu Üniversitesi ile işbirliği yaparak şehir ekonomisine büyük katkılar sağlayacak işlere imza atacaklarına inandıklarını belirten Güler, Eskişehir’in ticari hayatına katkı sağlamak için gösterdiği çaba dolayısıyla Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya teşekkür etti. Törende konuşan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ise üniversite olarak kurumsal işbirliklerine çok önem verdiklerini, kurumlar arasındaki işbirliğinin ülkemizin stratejik hedeflerine ulaşmasına katkı sağladığını dile getirdi. Eskişehir’deki kurum ve kuruluşlarla güçlü bir işbirliği zemini oluşturmak istediklerini belirten Çomaklı, Eskişehir Ticaret Odası ile de bu kapsamda bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını vurguladı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri