ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



TÜRKİYE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI VEHBİ KOÇ KONGRE MERKEZİ'NDE YAPILDI

Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi TOBB Türkiye Teknoloji Buluşmaları "KOBİ’ler için Dijital Dönüşüm" etkinliğine ev sahipliği yaptı. Türkiye Teknoloji Buluşmaları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ortaklığında Vodafone-Akbank ana sponsorluğunda düzenlendi.
 
18 Haziran Salı günü Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ve ETO Başkanı Metin Güler, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETB Başkanı Ömer Zeydan, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, oda ve borsaların yönetim kurulu üyeleri, TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir ve çok sayıda işinsanının katıldğı Türkiye Teknoloji Buluşmaları'nda ülkemizin e-ticaret ve e-ihracat pazarından daha fazla pay alması için dijital dönüşümün önemi anlatıldı.
 
Teknolojik gelişmeleri yakınen izleme zorunluluğumuz var
 
Etkinlikte açılış konuşması yapan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, e-ticaret ve e-ihracat pazarında global olarak her firmanın kendi pozisyonunu alması gerektiğini, aksi takdirde önümüzde yıllarda bir çok firmanın tehlikede olacağını söyledi. Konuşmasına yapılan araştırmalardan örnekler vererek devam eden ETO Başkanı Güler "Önümüzdeki beş yılda konaklama sektöründeki satışların sadece dijital ortamlardan yine araç kiralama hizmetlerinin de 2025 yılına kadar ofisler yerine dijital ortamlardan yapılacağı öngörülüyor. Bir çok sektör bundan sonraki dönemde benzer durumla karşı kalacak. O yüzden teknolojik gelişmeleri yakınen izleme zorunluluğumuz var." dedi.
 
Yapılan açılış konuşmalarından sonra Başarılı Kobi Örnekleri ve Fintech’ler KOBİ’ler Dijital Dönüşümün Neresinde panelleri gerçekleştirildi. Dijital Skor Ölçümlerinin de yapıldığı etkinlikte Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Sabah Gazetesi KOBİ ve Teknoloji Editörü Metin Can, Akbank, KOBİ Ürün Müdürü Turgut Çatalkaya, Paraşüt, Pazarlama Direktörü Bora Şahan, Kolay İK Kurucu Ortağı Çağlar Yalı, Vodafone, Kıdemli Pazarlama Müdürü Ayşe Fıçı, İninal CEO Ömer Suner, İdeasoft CEO Seyhun Özkara, Tek Kılavuz İş Geliştirme Yöneticisi Kerem Aktaş, sahibinden.com Direktörü Ongun Özdemir, e-PTTAVM CEO Hakan Çevikoğlu, Entegra Pazarlama ve Satış Yöneticisi Birkan Tüzer, Nebim Yazılım Bölge Koordinatörü Bülent Alan ve Goodjob Marka Mühendisi Danışmanı Ömürden Sezgin tecrübelerini paylaştı.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri