ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ATATÜRK’ÜN SAMSUN’A ÇIKIŞININ 100. YILDÖNÜMÜNÜ GURURLA KUTLUYORUZ

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, milli mücadeleyi başlatmak ve vatanımızı düşman işgalinden kurtarmak için Samsun’a çıkışının 100. Yıl dönümünü kutlamanın gurur ve sevinci içindeyiz.

19 Mayıs 1919 tarihi, birlik ve beraberlik içinde hareket eden milletimizi bağımsızlığa taşıyan bir milat olmuştur. Bu tarihten sonra milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde büyük fedakarlıklar ve mücadeleler içinde vatanımızı bağımsızlığa kavuşturmuş, gelecek kuşaklara yeni bir devlet emanet etmiştir.

Bu önemli günün Türk gençliği için bayram olarak ilan edilmesi de, atalarımızın evlatlarına verdiği değeri ve sorumluğu açıkça göstermektedir. Çünkü bir ülkenin geleceği gençleri  tarafından tayin etmektedir.

Biz Eskişehir Ticaret Odası olarak gençlerimizin ülkemizin istikbalini daha da parlatacağına, çalışarak ve üreterek Eskişehir’i ve Türkiye’yi daha güzel günlere ulaştıracağına yürekten inanıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yıl dönümünü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gururla kutluyor; şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle yad ediyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri