ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ÇOCUKLARIMIZ TÜRKİYE’Yİ HER ALANDA BAŞARIYA ULAŞTIRACAKTIR

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. 

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde 1920 yılında kurulan gazi meclisimiz, vatanımızın bağımsızlık mücadelesinde büyük sorumluluklar almış, milletimizin istikbali için zor şartlar altında görev yapmıştır.

23 Nisan’ın çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmesi, Atatürk’ün cumhuriyeti yaşatacak yeni kuşaklara olan güveninin ve inancının en açık göstergesidir.

Geleceğimiz olan evlatlarımız kendilerine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirecek, emanet aldıkları Türkiye’yi ekonomiden sanata, kültürden spora hayatın her alanında daha büyük başarılara taşıyacaktır.

Eskişehir Ticaret Odası olarak biz, evlatlarımızın bu zorlu görevlerinde yanlarında olmaya, çocuklarımızı cesaretlendirmeye devam edeceğiz.   

Bu duygu ve düşüncelerle, evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri