ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR FUAR KONGRE MERKEZİ’NDE 3 FUAR HEYECANI

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altındaki Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Eskişehir Mobilya, Evleniyoruz, Kozmetik ve Bakım fuarının açılışı törenle gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Eskişehir Mobilya, Evleniyoruz, Kozmetik ve Bakım fuarı törenle açıldı. 21 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen törene Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz ile çok sayıda kurum ve kuruluşun yöneticisi katıldı.

Tüm şehir inanırsa Eskişehir fuarcılıkta küresel marka olur

Törende konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, bir hayal ile başladıkları Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde ikinci organizasyonun gerçekleştirilmesinden gurur duyduklarını belirterek, düzenlenen fuar sayesinde birçok sektöre canlılık geleceğine dikkat çekti. Eskişehir’in inanması ve tüm şehrin ortak irade ile hareket etmesi halinde, şehrin fuar ve kongrecilikte uluslararası başarılara imza atan bir marka olabileceğinin altını çizen Güler, Eskişehir’in fuar ve kongre turizminde marka olabilmesi için her türlü alt yapıya sahip olduğunu dile getirdi.

Fuarlar şehir ekonomisine katkı sağlıyor

Törende konuşan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ise, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’nin şehirde büyük bir eksikliği giderdiğini belirterek, önümüzdeki yıllarda fuar ve kongre merkezinin hem şehir hem de bölge için övünç duyulacak organizasyonlara imza atacağını ifade etti. Fuarların şehir ve bölge ekonomisine, sanayisine, ticaretine, turizmine ve sosyal hayatına katkı sağladığını belirten Çakacak, düzenlenen fuarların istihdama ve üretime destek olduğunu kaydetti.

Fuarlar şehrin turizminin gelişmesine destek oluyor

Törende konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise, fuarların şehir ve ülke turizminin gelişmesine katkı sağladığını belirterek, Almanya’nın buna en iyi örneklerinden birisi olduğunu dile getirdi. Düzenlenen fuarlarının sektörel çeşitliliğinin artması gerektiğini belirten Büyükerşen, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin yapımında emeği geçen ETO Başkanı Güler ve oda organ üyelerine teşekkür etti.

Eskişehir’de düzenlenen en geniş katılımlı fuar organizasyonu

Törende konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, düzenlenen fuar ile Eskişehir’de bir ilke daha imza atıldığını belirterek, fuarın hem şehir hem de bölge ekonomisinin geliştirilmesine fayda getireceğini dile getirdi. Törende konuşan TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz ise Türkiye’de beş ayrı şehirde aynı sektörlerde fuar düzenlediklerini ancak Eskişehir’de düzenlenen fuarın en geniş katılımlı organizasyon olduğunu söyledi. Açılış konuşmalarının ardından gelinlik defilesi gerçekleştirildi. Defile sonrasında ETO Başkanı Metin Güler protokol ile birlikte stantları ziyaret etti. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri