ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO TAKİP EDEN DEĞİL TAKİP EDİLEN ODA OLDU

Ekim meclis olağan toplantısında konuşan Başkan Güler, ETO’nun yürüttüğü projeler ve başardığı ilkler dolayısıyla örnek haline geldiğini, faaliyetlerinin diğer odalar tarafından ilgiyle takip edildiğini dile getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ekim olağan meclis toplantısı yapıldı. 30 Ekim Salı günü Meclis ETO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantı Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın açılış konuşması ile başladı. Ara meclis üyeliği düşenlerin yerine gelen Mustafa Mahmutoğlu, Emin Uyak, Halil İbrahim Yıldız, Tahsin Gülyüz, Ahmet Tepeli, Mehmet Kızılinler’e yeni görevlerinde başarılar diledi. Toplantıda ayrıca odanın Ekim ayı faaliyetleri video sunum eşliğinde meclis üyeleriyle paylaşıldı. Meclis toplantısındaki konuşmasına Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak başlayan ETO Başkanı Metin Güler, dövizdeki dalgalanma nedeniyle ekonominin zorlu bir sınav verdiğini belirterek, Eskişehir Ticaret Odası’nın açtığı Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu ile ihracatçı üyelerine destek olduğunu kaydetti.

Güler: “Meslek komitelerine büyük görev düşüyor”

Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu sayesinde Eskişehir’deki firmalara 427 milyon Dolar kaynak aktarıldığını kaydeden Güler, üyelere destek olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. ETO-METSEM’in Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından madencilik alanında sınav ve belgelendirme yapmak üzere yetkilendirildiğini de hatırlatan Güler, ETO-METSEM ile Eskişehir’in madencilikte bir adım önde olacağını dile getirdi. Türkiye’deki diğer şehirlerinin odalarının Eskişehir Ticaret Odası’na inceleme ziyaretleri yapmaya başladığını belirten Güler, ETO’nun artık takip eden değil takip edilen bir oda haline geldiğini söyledi. Güler meslek komitelerinin aktif olarak çalışmasının önemine de değinerek, tüm meslek komitelerinin sorunların tespit edilmesi ve ilgili kurumlara iletilmesinde etkin rol alması gerektiğini vurguladı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri