ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

 30 Ağustos 1922 tarihi Türk milletinin istikbali açısından dönüm noktasıdır. Kahraman atalarımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 96 yıl önce verdiği mücadele ile düşman ordularını bozguna uğratmış, bu sayede aziz milletimizin geleceğini de tayin etmiştir.

30 Ağustos zaferi, milletimizin tüm fertlerinin gösterdiği gayretle kazanılmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması için zemin hazırlanmıştır.

Kahraman bir milletin evlatları olarak bizlere düşen sorumluluk;   atalarımızın canı pahasına savunduğu bu toprakları korumak ve büyük emeklerle kurduğu cumhuriyetimizi daha da ileriye taşımaktır.

Eskişehir Ticaret Odası olarak biz üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edecek; Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Eskişehir’in hak ettiği yere gelebilmesi için azim ve inançla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve üyelerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor; cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri