ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO'DAN ESKİŞEHİRSPOR'A DESTEK

ETO Başkanı Metin Güler ve yönetim kurulu, meclis üyeleri ve meslek komiteleri üyeleri Eskişehirspor için düzenlenen “Hayata Bir Es Ver” 26’da 26 kampanyasına destek oldu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve meslek komiteleri ile birlikte “Hayata Bir Es Ver” 26’da 26 kampanyasına destek vermek için bir araya geldi. 17 Ağustos Cuma günü Eskişehir Ticaret Odası hizmet binası önünde gerçekleşen destek kampanyasına Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ve futbolcular da katıldı. Kampanya hakkında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehirspor’un zor günler yaşadığını belirterek, lisans sorununun ortadan kaldırılması için her Eskişehirspor sevdalısının düzenlenen kampanyaya katılması gerektiğini kaydetti. ETO olarak yönetim kurulununun, meclis üyelerinin, komitelerin 26’da 26 kampanyasına destek olmak için bir araya geldiğini kaydeden Güler, “Ayda 26 lira, yılda 310 lira olmak üzere camiamızdan Eskişehirspor’a destek olmalarını istiyoruz. Bunlar çok büyük rakamlar değil. 100 bin kişiden bu parayı toparlarsak 31 milyon lira para yapıyor. İnşallah bu kampanya kartopu gibi büyüyecek. Biz ETO camiası olarak Eskişehirspor’a bugüne kadar destek olmaya devam ettik, inşallah bundan böyle de hep beraber sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Çapa’dan ETO Başkanı Güler’e teşekkür  

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise, 26’da 26 kampanyasının Eskişehir Ticaret Odası’nın katkısıyla büyüyeceğine inandığını belirterek, desteği için ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti.  Destek kampanyasının uzun vadede devam etmesinin Eskişehirspor’un maddi sorunlarını çözmek için önemli olduğunu kaydeden Çapa, “Bu projeye Eskişehirspor sevdalısı olan herkesin elinden geldiği kadar imkanları doğrultusunda destek vermesi lazım.  Çünkü artık süreç kısalıyor. Eğer Eskişehirspor’u seviyorsak, yok olmasını istemiyorsak herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekiyor.  İş adamları ve Eskişehirliler bize destek olursa sahaya tam kadro çıkabileceğimizi düşünüyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederim” dedi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri