ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



TÜRKİYE’NİN İSTİKBALİ VE EN BÜYÜK SERVETİ GENÇLERİDİR

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 99. yıl önce bugün Samsun’a çıkarak yalnızca ulusal kurtuluş mücadelemizi başlatmamış aynı zamanda milletimizin kaderini de değiştirmiştir.

Kahraman atalarımız bu tarih ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde imkansız görüneni başarmış, büyük fedakarlıkla ve bedellerle vatanımızı düşman işgalinden kurtarmış, çağdaş ve güçlü Türkiye’nin temellerini atmıştır.   

Kurtuluş mücadelemizde dönüm noktası olan 19 Mayıs tarihinin gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi de ülkemizin evlatlarına verdiği değerin göstergesidir.

Çünkü Türkiye’nin istikbalini gençlerimiz şekillendirecek, ülkemizin daha müreffeh ve güçlü olabilmesi için evlatlarımız sorumluluk üstlenecektir.  

Eskişehir Ticaret Odası olarak, en büyük servetimiz olan gençlerimizin ülkemizi ticaretten sanayiye, bilimden sanata her alanda daha başarılı günlere taşıyacağına yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor; geleceğimizi inşa edecek olan evlatlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri