ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



AK PARTİ’DEN ETO BAŞKANI GÜLER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Murat Özcan ve beraberindeki heyetle birlikte Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, beraberindeki heyetle birlikte Eskişehir Ticaret Odası’nın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Eskişehir Ticaret Odası yönetimi ve Meclis Divanı da hazır bulundu. Gündemin de değerlendirildiği görüşmede, ETO Başkanı Güler üyelerin talep ve beklentilerini paylaştı.

Avcı’dan birlik vurgusu

Başkan Güler ve ekibini seçim sonucu nedeniyle tebrik eden Prof. Dr. Nabi Avcı yeni dönem için başarı dileklerini iletti. Eskişehir Ticaret Odası’nın Eskişehir’in en büyük meslek kuruluşu olduğuna dikkat çeken Avcı, ETO’nun yürüteceği çalışmalar kapsamında kentin menfaatleri için birlikte hareket etmekten mutluluk duyacağını belirtti.

Yenilik vurgusu

AK Parti heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Metin Güler, konuk heyete ETO seçimleri hakkında bilgi verdi. Eskişehir Ticaret Odası tarihinin en yüksek katılımlı seçiminin gerçekleştirildiği kaydeden Güler, yeni meclisin %67’sinin yeni yüzlerden oluştuğuna vurgu yaptı. ETO’da hali hazırda başlamış olan yenilik sürecinin seçimlere de yansıdığını belirten Güler, gelecek dönemde yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi vererek yeniliklerin devam edeceğini ifade etti.

Talep ve beklentiler paylaşıldı

ETO Başkanı Güler, milletvekillerine talep ve beklentileri de iletti.  Eskişehir’in son dönemde yapılan yatırımlarla farklı bir çehreye kavuştuğunu belirten Güler, ETO tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin, Eskişehir için turizm alanında eni bir odak noktası daha oluşturacağını belirtti. Bu doğrultuda ulaşım altyapısının önemine dikkat çeken Başkan Güler, havaalanının kullanım alanının genişlemesi konusunda destek istedi. Eskişehir’de kurulan ve kentin ekonomik mağduriyetine neden olan yöresel ürün çadırlarına da değinen Güler, söz konusu yapıların kentin tüccar ve esnafına zarar verdiğini belirtti. Belediyeden izin almaksızın kurulan çadırlar hakkında ETO üyelerinin mağdur edildiğini kaydeden Güler, milletvekillerinden mağduriyetlerin giderilmesi konusunda destek istedi.

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri