ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMINI VE MİLLETİMİZİN EGEMENLİĞİNİN BAŞLANGICINI GURURLA KUTLUYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 98’nci yıl dönümünü kutlamanın gurur ve sevinci içindeyiz. 23 Nisan 1920 tarihi hem milletimizin egemenliğinde hem de bağımsızlık mücadelemizde dönüm noktasıdır.

Zor şartlar altında ve büyük fedakarlıkla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, gösterdiği gayret ve mücadele ile Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında çok büyük pay sahibi olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açıldığı gün olan 23 Nisan’ı çocuklarımıza bayram olarak armağan eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, evlatlarımıza verdiği değeri ve geleceğimize duyduğu inancını göstermiştir. Bu bayram Atatürk’ün çocuklarımıza verdiği kıymetin eseridir.

İstikbalimiz olan evlatlarımız da kendilerine verilen bu değerin kıymetini en iyi şekilde bilecek, Türkiye’nin daha çok gelişmesi, refaha kavuşması, ekonomiden sanata her alanda daha çok kalkınması için üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Eskişehir Ticaret Odası olarak, çocuklarımızın bu sorumluluğunu layıkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri